Case din containere de vanzare in Vrancea

Livram orice tip de Case din containere in Vrancea

Casele din containere au ostructura metalica profilata la rece , meterialul folosit avand o grosime intre 3 si 14 mm Mentionam ca atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate în piese de colt conform normelor ISO de constructie a containerelor, iar dimenisiunile containerelor sunt la marimi ISO de incarcare si ancorare in structuri .

Case din Containere de vanzare in Vrancea


Case din Conatainere de Vanzare in Vrancea
- Cum comand Case din Containere in Vrancea?
- Doresti sa comanzi un cadru container ?
Urmeaza sfaturile de mai jos:

Comanda se face in functie de cerintele , dimensiunile clientului. Preturile sunt discutate in functie de cantitate in momentul incheierii contractului de furnizare. Transportul cade in sarcina cumparatorului. Pentru locatii apropiate de fabrica transportul este gratuit. Modalitatea de plata: se achita integral in ziua livrarii, inainte de incarcarea pe camion. Plata se face in lei in baza facturii fiscale emise de furnizor. Termen de livrare al containerelor in cel mai scurt timp.

Case din containere Containere de Vanzare in Vrancea

Realizam case din containere la comanda sau in serie, complet dotate si utilate! Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din Romania pentru achizitionarea unui container nou sau inchirierea unui container nou. Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat. Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim în întampinarea clientilor cu solutii avantajoase si consultanta. In general pretul pentru închiriere si vânzare se stabileste în functie de complexitatea necesitatilor clientului. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie in orice moment, încercând astfel sa oferim viitorilor clienti solutii optime pentru cererinte / dimensiunile si tipul de container ales.

Case din Containere de vanzare in Vrancea

cadre containre birou

Containerele locuinta construtie cu dimensiuni prestabilite sau executate in functie de cerintele clientului sunt incaperi ce ofera confortul necesar unui locuinte. Daca doriti sa comandati un container de locuinta trebuie sa stii ca acestea au: O structura eficienta ce permite supraetajarea acestora de pana la 4 etaje ( cladire de containere cu 4 nivele); Containerele locuinta pot fi construite la comanda, se pot mobila, se pot compartimenta si pozitiona cu elemente sanitare in interiorul acestora; Containerele de locuinta pot fi optimizate conform functionalitatii dorite si sapatiului pe care il aveti la dispozitie, deoarece structura containerelor permit plasarea acestora in diverse locatii; Containerele locuinta au un confort ridicat prin faptul ca sunt termoizolate si hidroizolate, oferind clientilor un cadru similar unui locuinte clasice.

Despre noi

Firma noastra confecționează, vinde si închiriază containere metalice de tip birou, santier, modulare, de locuit in Romania dar si in Europa. Containerele de vanzare sunt confecționate dupa normele ISO9001/2008. Preturi containere de vanzare pe care le comercializam au preturi mici sunt doar noi si sunt echipate ca si un birou normal in functie de cerințele dumneavoastră.

Contact containere de vanzare

 • Telefon:
  0723 569 929
 • office@euro-container.ro
  Email:
 • Adresa:
  Galati - Romania
  DN 26 Km. 7,2