Containere de vanzare:
Birou - Santier - Locuinta

 • se pot executa si la comanda.
 • se pot optimiza in functie de necesitatile dumneavoastra.
 • se pot amplasa si supraetajat, necesitand o suprafata mica de instalare acestea fiind foarte solide.
 • se pot amplasa in orice locatie dorita de dvs.
 • se pot instala si muta pe suprafete instabile sau in alte locatii dificile.
 • sunt izolate termic si fonic.

Containere Birou si Containere Santier

cu Certificare ISO

Sistemul de Management al Calitatii Containere in conformitate cu ISO 9001:2008

certificat containere de vanzare

Sistemul de Management al calitatii

Containere de Inchiriat cu preturi incepand de la 3.50 Euro/zi

CONTAINERE DE INCHIRIAT

DEMONTABILE

NOU !!! CONTAINERE DEMONTABILE ( FLATPACK )

containere demontabile

Usor de montat, usor de transportat (costuri reduse de transport )

Containere birou santier modulare de inchiriat

Inchiriem orice tip de containere

Inchiriem containere metalice: modulare, pentru birou , pentru santier, pentru locuit. Containerele metalice modulare pe care le oferim spre inchiriere au cele mai mici preturi din tara indiferent de perioada si de locatie. Containerele modulare pot avea diferite utlizari: pentru santier, birou, locuit. Containerele metalice de inchiriat pe care le fabricam sunt compuse din elemente sigure si au o calitate foarte buna indeplinind normele ISO. Containerele modulare pot fi achizitionate sau inchiriate la preturi excelente, fiind o solutie foarte pratica pentru orice tip de afacere.Inchirierea de containere a devenit o solutie usoara, curata si practica pentru amenajarea rapida a diferitelor spatii. Containerele modulare pot fi realizate pe diferite dimensiuni in functie de nevoile dumneavoastra, putand sa fie suprapuse. Containerele modulare pot avea orice forma si dimensiune ,insa in functie de complexitatea lor ,executia poate dura de la 3 la 21 zile lucratoare. Inchirierea containerelor modulare se realizeaza prin contract in care se stabileste de la inceput pretul si durata contractului, acestea vor fi respectate pe intreaga durata a contractului. .

Containere de inchiriat


Conatainere de Inchiriat

- Container birou Pret incepand de la 3.50 Euro/zi
- Container dormitor Pret incepand de la 3.50 Euro/zi
- Container birou cu grup sanitar Pret incepand de la 9.50 Euro/zi
- Container dormitor cu grup sanitar Pret incepand de la 9.50 Euro/zi

Containere de Inchiriat

Pretul inchirierii poate fi negociat in functie de durata contractului si de numarul de containere inchiriate. Noi ne angajam sa respectam termenii contractului si nu vom schimba pretul sau durata acestuia pe intregul parcurs al colaborarii. Firma noastra dispune de o flota de camioane cu care asiguram transportul containerelor la cerere. Containerele modulare fiind realizate in sistem LEGO sunt usor de transportat, intr-un singur transport putand sa fie transportate 7,8 containere suprapuse. Montarea si demontarea lor este executata cu ajutorul utilajelor autospeciale prevazute cu macara ,de o echipa specializata. Contractul poate fi prelungit la cerere ,iar factura se va achita in termenul prevazut in contract, in RON la cursul BNR din ziua respectiva. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati paginile de informatii sau sa ne contactati prin email: office@euro-container.ro sau la tel: 0723 569 929.

Containere santier de inchiriat

cadre containre birou

Containere de Birou

Container birou de vanzare pret

- Containere birou – Modulele destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru orice tip de activitate: secretariat, training-uri, sedinte, intalniri de afaceri, etc…

Containere Santier

Containere santier preturi de vanzare

- Containere santier – Santierele de constructii organizate in proiectele cu o durata mai mica sau mai mare de realizare implica si nevoia de amenajare a unor adaposturi pentru inspectori, sefi de santier si muncitori.

Containere Locuinta

Containere birou inchiriat

- Containere Locuinta - Posibilitatea montarii si demontarii acestor containere de locuit , usoare a modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat.

Cadre containere

Cadre Containere birou

- Cadre Containere -
Cadrele containere sunt alcatuite dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm.

Containere de Inchiriat - Containere Birou - Containere Santier Realizam containere birou , containere santier, containere modulare la comanda sau in serie, complet dotate si utilate! Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din Romania pentru achizitionarea unui container nou sau inchirierea unui container nou. Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat. Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim în întampinarea clientilor cu solutii avantajoase si consultanta. In general pretul pentru închiriere si vânzare se stabileste în functie de complexitatea necesitatilor clientului. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie in orice moment, încercând astfel sa oferim viitorilor clienti solutii optime pentru cererinte / dimensiunile si tipul de container ales.

Despre noi

Firma noastra confecționează, vinde si închiriază containere metalice de tip birou, santier, modulare, de locuit in Romania dar si in Europa. Containerele de vanzare sunt confecționate dupa normele ISO9001/2008. Preturi containere de vanzare pe care le comercializam au preturi mici sunt doar noi si sunt echipate ca si un birou normal in functie de cerințele dumneavoastră.

Contact containere de vanzare

 • Telefon:
  0723 569 929
 • office@euro-container.ro
  Email:
 • Adresa:
  Galati - Romania
  DN 26 Km. 7,2